HockeyEttanlaget.se

INFÖR MATCH: HSK – Vansbro AIK IK

Ny hemmamatch väntar på Fredag när våra herrar tar sig an Vansbro på hemmaplan. Kan Vansbro sno första poängen från våra herrar? Svaret får vi på Fredag i Hemköp Arena när lagen drabbar samman.Hedemora SK har gått som tåget i årets inledande sex omgångar av HockeyTrean. Sex raka trepoängare kan vi räkna in och hela 98 mål in på kontot, starka papper. Senast vann man komfortabelt borta mot Älvdalens HK med 9-2 även om det var en trevande första period. I andra tog man över mer och mer och segern var aldrig någon diskussion. Kul att se flera målskyttar i protokollet. Albin Göthe i kassen gör en bra match och får göra några svettiga räddningar. Laget kör träning ikväll och slipar på de sista inför fredagens match. Vansbro AIK IK mötte i senaste omgången Ludvika på bortaplan. Slutresultatet skrevs tillslut till 8-3 för hemmalaget Ludvika som kontrollerade matchen helt och hållet. Vansbro har dock skakat om ett par lag i serien och har skrapat ihop åtta poäng på sex omgångar. Vinsterna har kommit mot Älvdalen 3-1 och Långshyttan 20-2. Lagets interna poängliga toppas av Adam Gudmundsson på åtta poäng. En spelform man inte lyckats glänsa i är spelet i boxplay där man har en penalty killing på 55,56%. I powerplay har man lyckats bättre med 23,08%. Matchstart 19:00 Fredag 10/11 (Entré och cafeterian öppnar 18:00)Puckkastning i andra periodpaus där vinnaren får en matkasse från Hemköp Hedemora med sig hem. Du köper dina puckar i entrén innan matchstart.Matchens företag är Allards Blomsterhandel och Hemköp Hedemora som utser matchens lirare i vardera lag efter matchenVälkomna allesammans på lite härlig fredagsunderhållning!Publicerad: 2023-11-08 08:00

Källa : laget.se