HockeyAllsvenskanpallomeri.netSvH

Djurgården menetti selvältä näyttäneen maalin – tuomari antoi erikoisen selityksen tilanteesta

Allsvenskanin ottelussa nähtiin erikoinen tapaus, kun Djurgården menetti maalin ja ottelun erotuomari tarjosi hämmentävän selityksen. Östersund voitti Djurgårdenin jatkoajalla maalein 3-2, mutta ottelusta jäi aineksia parranpärinälle, sillä toisessa erässä sattui varsin hämmentävä tapaus. Tämä tapahtui aivan erän lopulla, kun Djurgårdenin 2-2-maalia lähdettiin syynäämään videolta. Ottelun televisioineen TV4:n kuvista oli vaikea löytää perusteita maalin hylkäämiselle, mutta […] The post Djurgården menetti selvältä näyttäneen maalin – tuomari antoi erikoisen selityksen tilanteesta appeared first on Pallomeri.net | Uutiset, vedonlyöntivihjeet ja videot!.

Källa : pallomeri.net