HockeyEttanlindloven.com

Förlust i säsongens tredje match

BIK Karlskoga visade att det skiljer en del mellan toppen på Allsvenskan mot hockeyettan. BIK som spelade sin 6:e match och är betydligt längre fram än Lindlöven i sina förberedelser tog tag i taktpinnen från start, men Lindlöven stod emot bra och försökte verkligen spela offensivt i början av matchen. Lite slarv gjorde dock att BIK tog ledningen med 2-0. Men Lindlöven fick möjlighet att spela Power Play två gånger under första perioden och gjorde 2 mål i spelformen båda målen av Emil Norberg. BIK han dock göra ett 3:e mål innan paus.Andra perioden var lite likadan som den första BIK spelarna var väldigt effektiva när Lindlöven tappade puckar man gick ifrån till 5-2 innan Lindlöven fick just det powerplay igen, 3-5 genom Lukas Johansson. BIK han dock göra 6-3 innan paus. Iden tredje perioden gjordes det 2 mål och båda av BIK slutsiffrorna blev således 8-3. Det måste betecknas som väldigt rättvist, även om det var ganska mycket individuella misstag från bortalaget som ledde till mål.  Mycket bra att ta med från denna match för tränarstaben i Lindlöven. Bättre motstånd kommer det inte att bli denna säsong och nu är det bara att jobba vidare med 2 matcher nästa vecka samt nästa träning på lördag för Lindegrabbarna.

Källa : lindloven.com