HockeyEttanlindloven.com

Vinst mot Wings

Lindlöven vann onsdagskvällens bortamatch i Märsta mot Wings med 4-1.Lindlöven inledde matchen mycket bra i den första perioden och kunde gå till en ledning med 2-0. Målskyttar var William Lindgren och Gustav Arvidsson. Den andra perioden var jämnare men med ett övertag för Lindlöven vilket gjorde att man även i den andra perioden kunde göra två mål. Målskyttar var Carl Johan Sälle och Oliver Arle Östergren. I den tredje perioden hade Wings mer av spelet än i de tidigare perioderna och med dryga två minuter kom reduceringen genom Oscar Sarhus. Som helhet en stabil match av Lindlöven

Källa : lindloven.com