HockeyEttanslhc.se

Träningsmatch nummer 3 mot Lindefallet.

HockeyTreans Lindefallet i match nummer 3.S/L HC - Lindefallets SK1-3 (1-1, 0-2, 0-0).S/L har spelat två träningsmatcher innan kvällens möte mot Lindefallet. S/L:s facit är en vinst och en förlust efter förlängning innan kvällens match i Ljusne. Första perioden i kvällens match visade att båda lagen har en bit kvar till serieformen. I en kraftlös period fick båda lagen till varsitt mål.S/L öppnade annars målgörandet efter en tekning i anfallszon. Tekning tillbaka till S/L-spelare som drog pucken till sin back som satte 1-0 bakom Lindefallets målvakt.1-1-kvitteringen bjöd S/L på när de drog in pucken till två fristående Lindefallet-spelare, framför S/L:s kasse, och norrhälsingarna hade inte något problem att hitta rätt. Andra perioden var Lindefallets inte bara målmässigt utan också spelmässigt.Först kom Lindefallets 2-1-mål i boxplay (!) och sedan 3-1 i pp mot ett viljelöst hemmalag. Dags att visa lejonklon i sista tjugo för våra gubbar som i två perioder haft förtvivlat svårt att komma upp i ”varv”. Sista tjugo blev hemmalagets bästa utan att få till det riktigt ordentligt.Istället var det ett bortalag som bevakade sin 3-1-ledning från de två första perioderna. Laget fick också flera chanser i pp utan att få in pucken i S/L:s kasse. Så S/L:s boxplay fungerade… Nu har våra gubbar en vinst, en förlust efter förlängning och en ren förlust efter tre försäsongsmatcher. Bara att ta nya tag när returmatch mot Njurunda väntar om en vecka. Kul var trots allt, att se så många Ljusnebor på plats ikväll. Synd då att våra gubbar hade en tung afton.  Nästa match: S/L - Njurunda tisdag 24 september Ljusne ishall.

Källa : slhc.se