HockeyEttansvenskalag.se

Förlust i premiären

Det blev förlust i seriepremiären borta mot Piteå med 3-2. Första perioden 1-0, Oskar Lundkvist (Oskar Nilsson, Fredrik Granberg). Tid 3.332-0, Fredrik Granberg (Oskar Nilsson, Oskar Lundkvist) PP1. Tid 11.26Skott 11-8 Andra perioden 3-0, Petter Mäkitalo (Fredrik Bergdahl, Jacob Sundin). Tid 0.32Skott 7-6 Tredje perioden 3-1, Jacob Hansson Geidon (Teemu Siironen, Eddie Ahlmark). Tid 7.263-2, Miro Lehtomäki (Philip Kemi, Arvid Kruukka) PP1. Tid 17.09Skott 6-13 Nico Surenkin efter matchen.-Vi fick en dålig start på matchen och gjorde en del väldigt onödiga misstag. Efter fem minuter i andra perioden så lyfter vi oss och tar över kommandot. Vi skapar många lägen men bränner för mycket, exempelvis tre frilägen.Till nästa match får vi putsa bort billiga insläppta mål och vara mer obekväma framför motståndarnas målvakt. Välkommen till Lombia på Onsdag då Kalix kommer på besök.

Källa : svenskalag.se