HockeyEttanslhc.se

Fjärde försäsongsmatchen för S/L

S/L vinner matchen mot Sundsvall med 7-6.S/L HC - Sundsvall Hockey J207-6 (4-0, 2-4, 1-2). Ny match idag för S/L mot ett hårdsatsande Sundsvall. Efter senaste försäsongsmatchen mot Lindefallet, förlust 1-3, hoppas Hemsidan på att ett mer taggat S/L kommer till spel. Och visst var det ett taggat hemmalag som kom ut i första tjugo. Perioden vanns med 4-0 och Hemsidan var beredd på ett riktigt målkalas från S/L:s sida.Men i andra perioden var det ombytta roller och Sundsvall kom ut starkast och hade ett mer genomtänkt spel än S/L som hade det riktigt svårt med spelet i egen zon. Sundsvall hade de bättre linjerna i sitt spel i sista och vann perioden med 2-1. Två periodvinster till Sundsvall efter gedigen hockey och de var nära att kvittera S/L:s ledning i sista.Laget plockade ut målvakten och fick spela 6 mot 5 de sista minuterna, men hemmalaget kunde rida ut stormen och vann matchen med uddamålet, 7-6. Sammanfattningsvis kan Hemsidan konstatera att Oscar Wiklander och Lars Svensson (S/L:s tränare) har en hel del att slipa på inför seriestarten 4 oktober när Alfta väntar på bortais.

Källa : slhc.se