HockeyEttanslhc.se

5:e försäsongsmatchen för S/L nu mot Njurunda

Match hemma mot Njurunda och vinst 4-3 för S/L.S/L HC - Njurunda SK4-3 (3-1, 0-0, 1-2). Ny bra förstaperiod av S/L som vinns med 3-1.I förra matchen mot Sundsvalls J20-lag vanns även den förstaperioden med ståtliga 4-0.Hemsidan var beredd på en målrik andra period mot Njurunda, men inte en puck hittade rätt. Varken framåt eller bakåt! Andra perioden slutade alltså mållös, 0-0, men båda lagen hade ramträffar. Så möjligheter fanns…Två bra målvakter såg också till att stänga kassarna från påhälsning. Avslutande tjugo vanns av medelpadingarna efter att de först reducerade till 2-3 och sedan kom även kvitteringen fram till 3-3. Men S/L skulle få sista ordet när de satte matchavgörande 4-3 med tre minuter kvar av matchen. S/L:s femte försäsongsmatch var ett steg i rätt riktning och flera pp såg riktigt lovande ut.Fina lägen skapades framför motståndarmålet. Nu fick S/L inte utdelning på de lägena, men på lördag bjuds det på nya möjligheter när Ockelbo kommer till Ljusne ishall, nedsläpp 14.00 Matchens lirare i S/L enligt Hemsidan, Alexander Nävertun i S/L:s kasse.

Källa : slhc.se