HockeyEttanlindloven.com

Tung hemmaförlust

En jämn tillställning där Lindlöven är det spelförande laget men där Forshaga var väldigt giftiga i sina omställningar. 0-0 efter första. Lindlöven tar ledningen i andra…… tror alla, när Olle Hilmersson trär in pucken bakom Forshagas målvakt. Linjemannen dömer mål, som det var! Efter en lång konferens kommer dock huvud domare Calle Green-Lilja tillsammans med sina linjedomare fram till att INGEN sett pucken gå in! Jaja efter det är det då Forshaga som snyggt gör 0-1 och så slutar andra perioden. I den tredje trycker Lindlöven på och får mitt i perioden ett power play som man tar hand om på bästa sätt. Sebastian Falk drar upp pucken i nättaket. Båda lagen skapar lite chanser men när det återstår 35 sekunder gör Forshaga 1-2 på en styrning bakom duktiga Jonatan Frykholm. Snöpligt då Lindlöven skapar väldigt mycket chanser denna match utan att göra mål. Nästa match på söndag då grabbarna åker till Mjölby.

Källa : lindloven.com