HockeyEttanslhc.se

Julafton för Strömsbros Joakim Axman mot S/L

Liten julafton för Strömsbro i Testebo Arena.Strömsbro IF - Söderhamn/Ljusne HC11-0 (2-0, 6-0, 3-0). Skotten: 69-10 (19-0, 27-6, 23-4). S/L kom till Testebo Arena och mötet mot serietvåan Strömsbro med förhoppningen att ta med sig någon poäng hem till Ljusne. En förutsättning för S/L att plocka någon poäng mot Rallarbo var att ha alla gubbar på isen. När sen Shaye Sommerfeldt drog på sig 5 minuter plus match efter 9.02 hamnade våra gubbar i en tung uppförsbacke och Strömsbro kunde sätta 2-0 i pp., 1-0-målet kom efter 5.05 och vi får vara glada att siffrorna inte sprang iväg efter Shayes matchstraff.  Noterbart från första tjugo var att vi inte orkade med ett enda skott mot Victor Eriksson i Strömsbros kasse. Andra tjugo blev en nattsvart period för S/L, men lite av en julafton för hemmalagets Joakim Axman som hängde in fyra baljor. Och då hade han även satt första periodens 1-0-mål.Skottstatistiken i andra talar sitt tydliga språk där Strömsbro får iväg 27 skott mot våra 6. Den här matchen är en match att glömma  så snabbt som möjligt för våra gubbar.0-11 och 10-69 är siffror som säger det mesta om matchen i Testebo Arena. S/L hade en nattsvart kväll på bortais där periodsiffrorna var 0-2, 0-6 och 0-3 fram matchslutets 0-11. Det var väl heller inte i matchen mot starka Strömsbro som poängen skulle börja ramla in för våra gubbar… Nu väntar en sexpoängsmatch hemma på fredag 25 oktober mot Skedvi/Säter. Poäng i den matchen är ett måste om vi inte ska hamna i ett omöjligt tabelläge.

Källa : slhc.se