HockeyAllsvenskanSvHvalbohc.se

Vinst i DM för både Valbo HC U15 & U16 efter kämparinsatser.

Igår var det finaler i DM på Monitor ERP Arena för våra duktiga U15 och U16 lag. Det blev 2 st mycket spännande och jämna matcher där spelet böljande fram och tillbaka.Vinnare DMFörsta matchen spelade U15 på förmiddagen mot Brynäs som de förlorat alla matcher mot i serien. Första perioden kändes som att båda lagen var lite spända och chanserna byttes fram. Det var Valbo som tog ledningen genom Kasper Granh men Brynäs kvittera till 1-1 direkt efter. I slutet gör Valbo 2-1 och återigen görs målet av Kasper Granh. I början på andra perioden gör Valbo 3-1 av Adam Hugosson. Några minuter senare så reducera Brynäs till 3-2 men Valbo utökar ledningen strax där efter till 4-2 av Douglas Jönsson. Brynäs hinner med en reducering till 4-3 men kommer inte längre även att de tar ut målvakten på slutet.Andra matchen spelade U16 på eftermiddagen mot Skutskär. Ett Skutskär som man haft problem med under hela säsongen och förlorat alla matcher mot. Så detta var verkligen ett perfekt tillfälle att äntligen vinna nu.Det han bara gå några minuter i första perioden innan Skutskär tar ledningen. Sedan får Valbo chans i powerplay i mitten av perioden och lyckas kvittera till 1-1 av Theodor Westman. I andra perioden gör Valbo 2-1 i mitten på perioden av Erik Eriksson. I slutet tar Skutskär ut målvakten utan att lyckas få in en kvittering. Stort Grattis alla spelare och ledare!Publicerad: 2024-03-25 11:00

Källa : valbohc.se