HockeyAllsvenskanSvHvk.se

Segertåget fortsätter för Löven – tredje raka: “Starkt”

Men det började inte alls särskilt bra för Löven. Efter halva första perioden ledde hemmalaget Södertälje med 2–0. – Första är inte alls bra. De kör över oss fullständigt och gör det jobbigt för oss. Det var dåligt, säger Marcus Nilsson. Men sedan vände Löven. Underläget förvandlades till en ledning med 3–2 innan Södertälje sedan kvitterade i den tredje perioden. Löven vann sedan efter straffar. Ynglingen Bruno Osmanis satte det avgörande målet. Därmed är Löven fortsatt obesegrat. – En bra start på säsongen. Tre raka vinster. Vi vill ju vara med och vara ett topplag – och jag tycker att vi är ett väldigt bra lag som ska vara i toppen, säger Nilsson. Hans lagkamrat Lenni Killinen stod för Lövens viktiga 2–2-mål. Han var glad över segern men inte helt nöjd över insatsen. Löven drog bland annat på sig väldigt många utvisningar och fick slita hårt i numerärt underläge. – Det är något som vi måste jobba på. Självklart. Men ibland blir det så. Och vi var väldigt bra i numerärt underläge, säger han. Vad säger du om er start på säsongen? – Självklart är det en bra start. Vi är glada över det. Men samtidigt vet vi att vi inte spelar perfekt. Vi måste jobba på det på varje träning och i varje match för att bli bättre, säger Killinen. Härnäst för Björklöven väntar match mot AIK på söndag.

Källa : vk.se