HockeyEttanlindloven.com

Förlust mot Mariestad

Det blev säsongens första förlust för Lindlöven när Mariestad kunde vinna fredagskvällens match i Lindehov med 5-3. Det var en jämn första period som slutade 0-0 trots några bra chanser åt båda håll. I den andra perioden blev det sedan ett målkalas som inleddes med att Lindlöven fick en olycklig 2+2 utvisning för hög klubba och André Asley Rydberg kunde göra 0-1. I mitten på andra perioden kunde Max Wennlund med bra fart åka in i anfallszon och lägga in en handledare på Kias plockhandssida. Efter slarv i hemmalaget kunde sedan Mariestad öka till 0-3 genom Kevin Engvall. Efter målet tog Lindlöven över helt och skapade en mängd chanser och kunde göra 1-3 genom Amill Andersson. Helt ologiskt kunde sedan Max Wennlund öka till 1-4 på ett stenhårt slagskott. Lindlöven gör sedan 2-4 innan perioden var slut, målskytt Sebastian Falk. Lindlöven fortsätter att vara det bättre laget i den tredje perioden och i mitten på perioden kan Emil Norberg reducera till 3-4. Trots fler bra chanser blev det inga fler hemmamål, det blev Mariestad som kunde göra 3-5 i öppen kasse genom Max Wennlund som fullbordade sitt hat trick. Som helhet en bra match av Lindlöven mot ett effektivt Mariestad.

Källa : lindloven.com