modohockey.seSHLSvH

Skön trepoängare efter sent avgörande

"Det satt långt inne, men till slut gick vi ur söndagens strid i Tegera Arena. Mötet med Leksand slutade 3-1 i MoDos favör.\n\nOffensivt hade vi länge blött krut i mötet på dalamark och inför tredje perioden var ställningen 1-0 till hemmalaget, efter ett mål i upptakten av andra perioden.\n\nSedan fick vi chansen i numerärt överläge och då höll sig Vendula Pribylova framme och stötte in en retur från nära håll. 1-1 på tavlan och utjämnat inför slutspurten.\n\nDär kom MoDo att vara starkast och det var Lina Ljungblom som såg till så att matchen tippade över till vår fördel. Än en gång förvaltade vi, i detta fall alltså Lina, en retur och 2-1 var ett faktum med mindre än tre minuter kvar att spela.\n\nNär Leksand sedan tog ut målvakten för att jaga en kvittering avrundade Victoria Klimek händelserna med att skicka pucken i tom bur.\n\nTre sköna poäng in på kontot och nu åker vi vidare till Gävle för att ta oss an Brynäs på måndagskvällen.\n\nSe höjdpunkter från matchen på SDHL:s hemsida."

Källa : modohockey.se