pallomeri.netSHLSvH

Manninen, Hartikainen ja Filppula juonivat upean yv-osuman – Geneve on CHL:n mestari!

Geneve-Servette on voittanut jääkiekon CHL:n mestaruuden, kun se kaatoi kotikaukalossaan pelatussa finaalissa ruotsalaisen Skellefteån. Sveitsiläisjoukkue meni johtoon ajassa 5:30 Eliot Berthonin osumalla, mutta Skellefteå tuli tasoihin kuutisen minuuttia myöhemmin Martins Dzierkalsin toimesta. Erän lopulla kotijoukkue meni ylivoimalla jälleen edelle, kun Valtteri Filppula sekä Teemu Hartikainen liikuttelivat komeasti kiekkoa ja Sakari Manninen painoi pikkumustan verkon perukoille. […] The post Manninen, Hartikainen ja Filppula juonivat upean yv-osuman – Geneve on CHL:n mestari! appeared first on Pallomeri.net | Uutiset, vedonlyöntivihjeet ja videot!.

Källa : pallomeri.net